Avaa valikko
Tarjouspyyntö

Ovitek Oy on vuodesta 2002 lähtien toiminut, monipuolinen teräsrakenteita ja ovia sekä ikkunoita valmistava yritys. Yritys on lähtenyt liikkeelle yhden miehen yrityksestä ja keskittynyt lähinnä nosto-ovien asennukseen ja maahantuontiin. Yrityksen toimintaa laajennettiin vuonna 2006 hissitekniikkaan ja hissikuiluihin ja siitä edelleen teräsrakenteisiin sekä oviin ja ikkunoihin.

Valmistamme rakennusalalle alihankintatyönä erilaisia kokonaisratkaisuita asiakkaan tarpeen mukaan. Valmistamme ja asennamme rakennusten CE-merkityt teräsrungot ja rakenteet ammattitaitoisesti. Ovitek Oy valmistaa ja asentaa myös alumiini- ja teräsovia, ikkunoita sekä lasijulkisivuja.

Toimitilamme sijaitsevat Satakunnassa Euran kunnassa. Viime vuosina yrityksemme on investoinut vahvasti uusiin laitteisiin ja toimitiloihin. Vuonna 2008 Ovitek Oy siirtyi Euran Fankkeen teollisuusalueelle, kun toimitilat valmistuivat. Vuonna 2012 halliin valmistui laajennusosa. Toiminnan laajentumisen myötä uuden hallin rakentaminen aloitettiin Euran Fankkeen teollisuusalueelle vanhan hallin "naapuriin" vuonna 2017. Toiminta siirtyi uusiin tiloihin vuoden 2019 syksyllä. Uusi 2700 m2 halli mahdollistaa suurienkin rakennelmien tai niiden osien käsittelemisen uusien 2 x 10 tonnin nosturien avulla. Tuotantotiloissa pystymme valmistamaan ovia ja ikkunoita sekä teräsrakenteita samanaikaisesti. Tuotantotiloissa olevat laitteistot mm. Elumatecin SBZ-122 alumiinityöstökone mahdollistavat tehokkaan työskentelyn ja laadukkaan työjäljen. CNC-työstökeskuksen ja uusien tilojen myötä yrityksemme pystyi nopeasti lisäämään kapasiteettia.

Asiakkaiden toiveiden täyttämisen varmistaa osaava henkilöstömme. Yrityksessämme työskentelee 14 henkilöä. Työntekijät ovat metallialan sekä ovi- ja ikkuna-alan ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus erilaisista työtehtävistä.

CE-merkintä

Osoituksena korkeasta laadusta yrityksellemme on myönnetty DNV GL Business Assurance Finland Oy:n toimesta tuotannon sisäinen laadunvalvonta EN 1090-sertifikaatti ja myös sisäinen laatujärjestelmämme ISO 9001:2015 on sertifioitu.

Sertifikaatti oikeuttaa tekemään toteutusluokkien EXC1 ja EXC2 mukaisia töitä, sekä CE-merkitsemään teräsrakenteita. Perusarvojamme ovat asiakaslähtöisyys, ammattitaito, luotettavuus ja joustavuus.

Yritystiedot

  • perustettu vuonna 2002
  • osaava ja kasvava metallialan yritys
  • ovialan sekä siihen liittyvien erikoisratkaisuiden ammattilainen
  • teräsrakenteiden valmistus
  • konepajatyöt laidasta laitaan
  • henkilöstömäärä 14
  • liikevaihto 5,6 milj (2019)
  • 2700 m2 tuotantotilat Eurassa
  • sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella

Kysyttävää, lisätietoja? Tai pyydä tarjous.

Ota yhteyttä

©Ovitek Oy 2023. All rights reserved.

Evästeet Web design Huima