Avaa valikko
Tarjouspyyntö

Ovitek Oy on vuodesta 2002 lähtien toiminut, monipuolinen teräsrakenteita ja ovia sekä ikkunoita valmistava yritys. Yritys on lähtenyt liikkeelle yhden miehen yrityksestä ja keskittynyt lähinnä nosto-ovien asennukseen ja maahantuontiin. Yrityksen toimintaa laajennettiin vuonna 2006 hissitekniikkaan ja hissikuiluihin ja siitä edelleen teräsrakenteisiin sekä oviin ja ikkunoihin.

Valmistamme rakennusalalle alihankintatyönä erilaisia kokonaisratkaisuita asiakkaan tarpeen mukaan. Valmistamme ja asennamme rakennusten CE-merkityt teräsrungot ja rakenteet ammattitaitoisesti. Ovitek Oy valmistaa ja asentaa myös alumiini- ja teräsovia, ikkunoita sekä lasijulkisivuja. Ovitek Oy maahantuo myös nosto-ovia sekä taitto-ovia asiakkaiden mittojen mukaan kotiin ja teollisuudelle. Ovitek Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat myös seinä- ja kattoelementit. Yrityksemme kautta saat ammattitaitoisen huollon ja korjauksen kaikkiin ovityyppeihin mallista ja merkistä riippumatta.

Toimitilamme sijaitsevat Satakunnassa Euran kunnassa. Viime vuosina yrityksemme on investoinut vahvasti uusiin laitteisiin ja toimitiloihin. Uuden hallin rakentaminen aloitettiin Euran Fankkeen teollisuusalueelle vuonna 2008. Vuonna 2012 uuteen halliin valmistui laajennusosa, jonka jälkeen kokonaisala on noin 1000 m2. Tämä mahdollistaa suurienkin rakennelmien tai niiden osien käsittelemisen. Tuotantotiloissa pystymme valmistamaan ovia ja ikkunoita sekä teräsrakenteita samanaikaisesti. Tuotantotiloissa olevat laitteistot mahdollistavat tehokkaan työskentelyn ja laadukkaan työjäljen. Vuonna 2012 Ovitek Oy päättikin modernisoida tuotantoa ja hankkia tuotantoon Elumatecin SBZ-122 alumiinityöstökoneen. CNC-työstökeskuksen myötä yrityksemme pystyi nopeasti lisäämään kapasiteettia.

Asiakkaiden toiveiden täyttämisen varmistaa osaava henkilöstömme. Yrityksessämme työskentelee noin kymmenen henkilöä. Työntekijät ovat metallialan sekä ovi- ja ikkuna-alan ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus erilaisista työtehtävistä.

CE-merkintä

Osoituksena korkeasta laadusta yrityksellemme on myönnetty DNV:n (Det Norske Veritas) toimesta tuotannon sisäinen laadunvalvonta EN 1090-sertifikaatti ja myös sisäinen laatujärjestelmämme ISO 9001:2008 on sertifioitu.

Sertifikaatti oikeuttaa tekemään toteutusluokkien EXC1 ja EXC2 mukaisia töitä, sekä CE-merkitsemään teräsrakenteita. Perusarvojamme ovat asiakaslähtöisyys, ammattitaito, luotettavuus ja joustavuus.

Yritystiedot

  • perustettu vuonna 2002
  • osaava ja kasvava metallialan yritys
  • ovialan sekä siihen liittyvien erikoisratkaisuiden ammattilainen
  • teräsrakenteiden valmistus
  • konepajatyöt laidasta laitaan
  • henkilöstömäärä 12
  • liikevaihto 4,5 milj (2017)
  • 1000 m2 tuotantotilat Eurassa
  • sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella

Kysyttävää, lisätietoja? Tai pyydä tarjous.

Ota yhteyttä

©Ovitek Oy 2020. All rights reserved.

Evästeet Web design Huima